Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

Revolut

Számtalan előnye mellett ingyenes pénzmozgást tesz lehetővé. Bármilyen pénznemben is szeretnél fizetni, semmi akadálya! Valójában ez egy mobil pénztárca.

Mi nagyon szeretjük!

Többnyire a magánéletünkben is intenzíven használjuk. Fizetünk vele bárhol, fogadunk vele pénzt, megosztunk költségeket egymás között. Rengeteg olyan tulajdonsága van ami megkönnyíti és meggyorsítja a „pénzezést”. 

De miért vezettük be a stúdió életébe?

Nagyon egyszerű. A fenti okok miatt. Ha a magánéletben lehet használni, akkor miért ne lehetne az üzleti életbe ilyen formán alkalmazni? Alapvetően amikor egy üzletben használjuk egy terminálnálon, akkor is üzleti használat van.  

Nálunk nincsen klasszikus bankkártya elfogadás. Ahol folyamatosan óránként tucatnyi vásárlás történik, ott indokolt. Napi 4-8 készpénzmozgásnál teljesen felesleges, viszont ez egy olyan megoldás ami teljesen törvényes és hatékony ilyen esetekben.

Mi kell ehhez?

Egy okostelefon, ami már szinte mindénkinél van és a Revolut alkalmazás. Ha ezek adottak, akkor sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok.

Mi bízunk benne!

Ez nem pénzügyi tanácsadás részünkről csak egy ajánlás. Nálunk bizonyított és nagyon elégedettek vagyunk vele. Számunkra ez a jövő!

Klikk a Revolut logóra és olvasd át a magyar nyelvű oldalukat!

A Revolut egy teljesen ingyenes mobilpénztárca, ami nagyban megkönnyíti a fizetést bármilyen pénznemben.

Tölts le, regisztrálj és fizess ezzel nálunk!