Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

megrendelés menete

Minden vállalkozás valamilyen rendszerre épül. A rendszerek illetve a keretek adják a hatékonyságot és a pontos kivitelezés tematikáját. Ha nincsenek lefektetve az alapok káoszba és súlyos hibákba csúszhat el egy-egy munka. Ez sem a megrendelőnek sem a vállalkozónak nem jó. 

Tudd, hogy mit akarsz!
Az nem baj, ha nem tudod hogyan csak tudd, hogy mit! A lehetőségekről illetve a kivitelezésről majd mi tájékoztatunk. Elsősorban mi az igényedet fürkésszük. Amint összeállt a mi fejünkben, hogy mit is akarsz előállunk egy ajánlattal.
1
Kapcsolatfelvétel
Instant üzenetek.
Ez lehet bármi. Viber, FB Messenger, SMS stb... Ezeket csakis kizárólag kapcsolatfelvétel szempontjából. Semmi másra. Munkákat ezeken NEM kommunikálunk!

Telefon.
Szintén kapcsolatfelvétel és a munkafolyamat apróbb részleteinek egyeztetésére használjuk. 

Elektronikus levél (E-mail)
A legfontosabb eszközünk. Ez a csatorna a bibliánk, ebben van leírva minden. Ezen megy ki az ajánlat, a korrektúrák a javítások. Ezen hagyja jóvá az ügyfél az árajánlatot, a végleges kreatívot. Szóval minden ezen keresztül történik. Itt van minden dokumentálva, itt kereshető vissza minden. Ha nincs leírva valami e-mailben tőlünk vagy a megrendelőtől, az nem létezik, az nincs. Az e-maileket mindenki látja a cégnél, nem veszik el információ és az esetleges félreértéseket ezen keresztül lehet visszakeresni és tisztázni.
2
Árjánlat kérése
Miután összegyült az összes információ, foglald össze őket és küld el nekünk e-mail ben. Az esetlegesen felmerülő kérdéseket itt még egy két levélváltással rendezhetjük.

Olvasd el az Általános szerződési feltételeinket!
3
Árjánlat küldése
Mivel két egyforma munka nincsen így két egyforma ajánlat sincsen. Az igény felmérése után minden lényeges információt belepumpálunk az ajánlatba. Alapvetően két részből áll nálunk az ajánlat. Szerkesztés, kreatív illetve a megvalósítás. A kettő együtt is és külön is tud működni. 

Meg vannak mindenre a sztenderd áraink legyen szó kreatív óradíjról, dekorációs négyzetméter árról, nyomdai szolgáltatásról, ami lehet szórólap, névjegy bármi.

Ajánlatokat alapesetben Euro-ban adjuk!

Komolyabb munkáknál egy ajánlaton akár napokig gondolkodunk, hogy a  leghatékonyabb illetve a leggazdaságosabb megoldással álljunk elő. Néha előfordul, hogy maga az ajánlat is díjköteles.

Egy árajánlattal három dolgot lehet első körben csinálni. Elfogadni. Megbeszélni. Elutasítani.  Ez utóbbit is szeretjük ha kommunikálva van.
4
Érdemi munka
Árajánlat elfogadása után, melyet csakis kizárólag e-mail-ben fogadunk el, kezdődhet az érdemi munka. A végleges határidőt ebben a szakaszban véglegesítjük ugyanis az ajánlat kiadása és a megrendelés közötti időszakban több munkába is belekezdhetünk, ami befolyással van minden azt követő feladatra. 

Amennyiben kifogástalan az előkészület, gördülékenyen, hatékonyan véghez lehet vinni a megrendelést. Ha bármilyen egyeztetésre van szükség természetesen felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel. Ebben az esetben a határidőt befolyásolhatja a másik fél rugalmassága.
4
Szállítás, fizetés
Alapesetben a Boom Stúdió telephelyén történik az átadás. Egyes esetekben, előre egyeztetve szóba jöhet kiszállítás vagy futárszolgálat.

A fizetés előreutalással, készpénzben a megrendelt árú átvételekor, Revoluttal vagy utólagos utalással 3 napos határidővel. A fizetési kondíciót az ajánlat tartalmazza.
4

Az alábbiakban végigvezetünk a megrendelés menete és a munkafolyamataink rendszerében.

Ehhez igazodva időt, energiát tudunk megtakarítani, ami nem mellesleg a pénztárcádat is kíméli.