Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

euro

A Forint egyre nagyobb mértékben ki van szolgáltatva mindenféle külső hatásnak így az Eurot muszáj volt hozzáilleszteni a stúdió pénzügyi stratégiájához.

Eddig is ez volt.

Mint mindenki -aki dekorációs és nyomdai alapanyagokat vásárol-, mi is olyan magyarországi cégektől szerezzük az alapanyagok nagy részét, felszereléseket, hozzávalókat, akik külföldi, többnyire uniós országokból vásárolnak és így szolgálnak ki minket. Ők nem tehetnek mást, devizában fizetnek. Ez ránk is hatással van és előbb-utóbb ezt korrigálnunk kell a végtermék árában. 

Ez most áremelés?

A mi szempontunkból semmiképp. Úgy tűnhet, de nem az! Ez a realitás talaján való stabilabb állapot, mely hosszabb távon kiszámíthatóbb, amennyiben a Forint az Eurohoz képest stabil, az áraink is stabilak. Ez nem tőlünk függ, mi csak igazodunk. Ha Magyarország mindenkori kormánya végre elköteleződik konkrétan az eurozóna mellett, akkor eltűnik ez az instabil állapot. Mi ezt az instabil állapotot zárjuk ki a rendszerünkből. 

Megtehetjük? Igen megtehetjük és választhatjuk ezt a lépést, mivel az Európai unióhoz tartozunk.

Sokkal jobb és igazságosabb megoldás, mint minden hónapban bejelenteni egy árkorrekciót.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

A honlapunkon megjelenített árak Euroban szerepelnek. Amennyiben árajánlatot küldünk ki ott minden esetben Euroban fogod látni az árakat.

Ha Euroval szeretnél fizetni, azt is megteheted semmi akadálya. Akár készpénzről vagy utalásról legyen szó.

Ha forinttal szeretnél fizetni, akkor a napi árfolyamot vesszük figyelembe.

FONTOS!
A megrendelt munka kifizetése napján az aznapi aktuális EURO árfolyammal számolunk. Amennyiben Forintal fizetnél, ezt vedd figyelembe!

Mi alapján állapítjuk meg az árfolyamot?

A magyar Portfolio.hu oldalát tekintjük alapnak. Ajánlataink kiküldésénél minden esetben a pillanatnyi árfolyamon számolunk.

Okoz ez kényelmetlenséget?

Határozottan nem. Számolni kell, de ezt megtesszük helyetted. Minden adat rendelkezésedre áll, hogy dönteni tudj. 

Ha kérdés merülne fel benned, keress minket elérhetőségeink egyikén! 

Tompítani szeretnénk azokat a dolgokat, amik negatív hatással vannak a munkánkra és folyamatos áremelésre kényszerítenének minket.

Így 2022. évtől euro alapon számoljuk az árainkat.